Loading

Ramada Plaza By Wyndham İzmir, kusursuz bir iş seyahati, dingin bir tatil ya da eğlenceli bir gezi için ihtiyacınız olan konforlu konaklama için geniş olanaklar sağlıyor. Yüksek kalite standartlarına sahip Ramada, İzmir’in merkezinde ve Konak’a hakim konumuyla ihtiyaç, beklenti ve misafir memnuniyeti doğrultusunda hizmet veriyor. İzmir’e seyahat düzenleyen misafirlerimiz için hazırladığımız “İzmir’de ne yapılır?” listemizi inceleyerek ayrıcalıklı konaklamanıza kültür, tarih ve eğlence katabilirsiniz.

İzmir Şehir Merkezinde Ne Yapılır?

İzmir birbirinden güzel tatil beldeleri ile öne çıksa da, şehir merkezinde de yapılacak pek çok aktivite bulunuyor. Yılın her dönemi hareketliliğini koruyan İzmir şehir merkezi, otelleri, restoranları, eğlence mekanları ve sosyal yaşantısıyla beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Bütün bu noktalara oldukça yakın bir konumda bulunan Ramada By Wyndham İzmir, otel aktivitelerinin yanı sıra şehrin çeşitli imkanlarından da yararlanmanız adına büyük avantaj sağlıyor.

Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda keyifli bir gezinti…

1600’lü yıllara kadar uzanan tarihi ile buram buram tarih kokan Kemeraltı Çarşısı, bölgenin en büyük değerleri arasında yer alıyor. Kurulduğu dönemde önemli bir ticaret merkezi olan çarşı, günümüzde de aktif bir alışveriş noktası. Dünyanın en eski çarşıları arasında yer alan Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yaklaşık 15 bin iş yeri hizmet veriyor. Kuyumcular, antikacılar, giyim mağazaları ve hediyelik eşya dükkanlarından kendiniz ve sevdikleriniz için alışveriş yapabilir, atölye çalışmalarını izleyebilir ya da bölgede bulunan tarihi han, hamam ve camileri keşfedebilirsiniz. İzmir şehir merkezi otelleri arasında kaliteli hizmeti ile öne çıkan Ramada Plaza İzmir’de konaklayarak keyifli bir yürüyüşle Kemeraltı Çarşısı’na ulaşım sağlayabilirsiniz.

İzmir Konak’ta Ne Yapılır?

Merkezi konumu ve İzmir’in pek çok noktasına ulaşım rahatlığı sebebi nedeniyle aranılan Konak otelleri, genellikle şehri gezip görmek ve tarihine yakından tanıklık etmek isteyenler tarafından tercih ediliyor. Konak otellerinin en doğru adresi olan Ramada By Wyndham İzmir’de konaklayarak, Konak’ta yapılacak aktivitelerde yer alabilir ve şehrin her bir köşesine rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Gün batımının en güzel tonları Kordon’da.

İş seyahati, şehir gezisi ya da keyifli bir tatil… İzmir’e hangi sebeple geldiyseniz, vaktinizin bir bölümünü mutlaka Kordon’a ayırmanızı tavsiye ederiz. Kordon, bir akşamüzeri hafif esen rüzgar ile çimlerde ruhunuzu dinlendirebileceğiniz eşsiz bir nokta. Öyle ki, gün batımına denk gelirseniz, doğanın nefes kesici tonlarına şahitlik edebilirsiniz. Dilerseniz Kordon boyu sıralanan mağaza, restoran ve kafelerde keyifle içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Konak otelleri arasında yer alan Ramada By Wyndham İzmir’i tercih ederek hem 5 yıldızlı otel standartlarında konaklama sağlayabilir, hem yaklaşık 25 dakikalık bir yürüyüşle Kordon’a ulaşabilirsiniz.

İzmir Alsancak’ta Ne Yapılır?

Alsancak; otelleri, eğlence olanakları, kafe ve restoranlarıyla neredeyse şehrin de önüne geçmiş durumda. Barındırdığı geniş imkanlarla şehrin nabzını tutan Alsancak yılın her dönemi, günün her saati canlılığını koruyor.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde doyasıya eğlence…

Ramada By Wyndham İzmir’e yalnızca 25 dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunan Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde, kendi zevk ve bütçenize göre bir mekan bulup, meşhur İzmir gece hayatıyla tanışabilirsiniz. Her biri farklı konsepte sahip Alsancak eğlence mekanları sizleri sabahın ilk ışıklarına kadar dans edip, rengarenk kokteyllerle keyfinizi katlamaya davet ediyor. Sizler de stresten arınıp eğlenceye doymak isterseniz Alsancak otelleri arasında fark yaratan Ramada By Wyndham İzmir’de konaklayarak Alsancak’ın bitmeyen eğlencesine 20 dakikalık bir yürüyüşle ulaşım sağlayabilirsiniz.

İzmir Basmane’de Ne Yapılır?

İzmir’in en eski semtleri arasında yer alan Basmane’nin tarihi Antik Yunan’a kadar uzanıyor. Her bir köşesi buram buram tarih kokan Basmane’de gezip görebileceğiniz pek çok tarihi kalıntı bulunuyor. Bunun yanı sıra iş merkezlerine yakınlığı nedeniyle tercih edilen Basmane, otellerin de yoğunlukta olduğu bir bölge. Basmane otelleri arasında ise 5 yıldızlı otel hizmetiyle öne çıkan Ramada Plaza By Wyndham İzmir’i tercih ederek iş seyahatinizde zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz. 

Ayrılıklar, kavuşmalar ve tarih… Basmane Garı’na ziyaret.

1876 yılında inşası başlayıp 1866 yılında hizmete açılan ve Anadolu coğrafyasının ilk demiryolu hattı olarak kurulan Basmane Garı, günümüze kadar birçok ayrılık ve kavuşmalara ev sahipliği yapmış. Hatta öyle ki, Kore Savaşı’na gidecek Türk askerleri de Basmane Garı’ndan uğurlanmış. Tarihe ayna tutan Basmane Garı’nı ziyaret ederek ihtişamlı yapısını inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.